skip to Main Content
Responsive webdesign – Sabel Webureau
Responsive webdesign – Sabel Webureau
Logo en huisstijl ontwerp – Sabel Webureau
Hoe bereik je het juiste publiek? – Sabel Webureau
Volg de juiste weg naar resultaat – Sabel Webureau
Het begint met een solide basis – Sabel Webureau
Responsive webdesign – Sabel WebureauLogo en huisstijl ontwerp – Sabel WebureauHoe bereik je het juiste publiek? – Sabel WebureauVolg de juiste weg naar resultaat – Sabel WebureauHet begint met een solide basis – Sabel Webureau

Sabel Webbureau

 Sabel webbureau is een webbureau gevestigd in Beilen, en was na een paar jaar als zelfstandig ondernemer toe aan een professionele uitstraling en een meer eigentijds en conceptueel ontwerp voor z’n website. Sabel is gespecialiseerd in het technisch bouwen van websites en online marketing zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords en social media. Kortom voor een “goede basis” (technische website) “de juiste weg online” (doelgroep bepaling) en “het juiste publiek bereiken” (SEO marketing) ben je bij Sabel webbureau aan het juiste adres.

Bij het bepalen van deze uitingen heeft woxxom gezocht naar de juiste beelden en benamingen die het beste passen bij het bedrijf, de werkzaamheden en de eigenaar Jos Sabel zelf. Een identiteit moet immers een perfecte afspiegeling geven van de organisatie. 

Details

  • Logo en Huisstijl ontwerp
  • Visueel concept
  • Website ontwerp

Klant: Sabel Webbureau
Opdracht: Restyling/Imago

Back To Top
Search