skip to Main Content

Expertise

Inleven in jouw bedrijf, altijd met het oog op hoe anderen “jou zien” en “jou willen zien”. Samen sparren we in deze fase, stellen de nodige kritische vragen met een heel duidelijke doel voor ogen: wat is de meest treffende communicatie stijl die bij jouw bedrijf past.

woxxom ontwerpwerk heeft vele jaren ervaring opgedaan in het bedrijfsleven met het creëren van uitstraling en positioneren van organisaties, in elke denkbare grafische vormgeving. Streven naar perfectionisme is één van onze handelsmerken. Of dit nu zit in het uitwerken van grafische vormgeving, of het archiveren en beheren van de communicatie van klanten, kwaliteit staat altijd voorop.

Samen met jou werken aan een professioneel product. Daarin zit de kracht en zie je het plezier terug. Vertel ons hoe je jouw bedrijf in de markt wilt zetten en uitbouwen. Wij helpen dan om dit op de juiste wijze uit te stralen met een professioneel eindresultaat. We gaan graag een gesprek met je aan over hoe we het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Expertises

Visuele identiteit

Het ontwikkelen van een professionele huisstijl, vaststellen van kleuren en kleurgebruik, typografie en het toepassen van verschillende uitingsvormen. Daarnaast realiseren we herkenbare lijnen en terugkerende toepassingen binnen deze huisstijl.

Branding

Positioneer jezelf als een “merk”, hoe klein jouw bedrijf of organisatie ook mag zijn. Herkenbaar zijn en herkenbaar blijven dat is essentieel. Dit met een perfect doorgevoerde uitstraling. Dit geeft iedereen op de langere termijn, vertrouwen, zekerheid en een professioneel gevoel.

Grafisch Drukwerk

Visitekaartjes, bedrijfsbrochures, folders, advertenties, magazines, etc. Ondanks de enorme aanwezigheid van het internet blijft het daadwerkelijk iets in de hand hebben in veel gevallen nog altijd een sterk communicatiemiddel.

Web Visual en Interaction design

Op zoek naar de juiste balans tussen de visuele en functionele kanten van een website. Eerst onderzoeken welke functies voor jou echt van belang zijn en ze daarna doorvoeren in een perfect uitziende website waar alles op z’n plaats staat en goed vindbaar is.

Webdesign

Een moderne website kan tegenwoordig niet zonder efficiënte en effectieve grafische vormgeving. De juiste technieken toepassen zonder gelijk vanuit de techniek te denken. Wat heb je echt nodig en wat wil jouw doelgroep eigenlijk graag zien.

Visual design in sociale media

Weer met een juiste balans tussen visuele en functionele kanten waarbij dit afgestemd is op de vluchtigheid van de hedendaagse sociale media. Welk image wil je uitstralen en hoe bereik je dat?

Back To Top
Search